Bejelentés


Légitemetés Légi temetés, repülőgépes szórás


Figyelem

A jogszabály értelmében légijárműből repülés közben tárgyat kidobni, permetezni csak külön jogszabályban meghatározott előzetes engedély birtokában és az illetékes légi forgalmi szolgálati egység engedélye alapján, vagy annak előzetes tájékoztatása mellett lehet. ennek értelmében emberi hamvak elszórására külön hatósági engedély szükséges, ez nem egyes repülések és szórás végrehajtására, hanem a tevékenység végzésére általában vonatkozik.

A.R.E.A. Hungária Kft

Légi Tevékenységi Engedély száma: HU.ME-0151

Cégünk az első engedéllyel rendelkező légitemetés (repülőgépes szórás) szolgáltató cég.

 

 

Az ember az idők kezdetétől kiemelt figyelemmel gondoskodott a halottairól. A civilizáció fejlődése során korszakonként más és más temetkezési szokások szerint búcsúztatta szeretteit. a kegyeleti szertartásokat a korszak, a vallás és a társadalmi szokások, elvárások alakították. Földbe, vizekbe történt a temetkezés, jelképezve a természettel való újra egyesülést. higiéniai, népesedési és több egyéb ok indokolta a hamvasztásos temetkezés elterjedését, mely napjainkra döntő arányban vált szokássá. Ezen belül is több formában történhet a búcsú szertartás. Ma az urnatemetők tömeges elterjedtsége ellenére egyre nagyobb teret kapnak az alternatív temetkezési szokások.

A technikai fejlődés ma már ízlésesen teszi lehetővé a hamvak vízbe, földre szórását, melynek látványosan kegyeletes formája a repülőgépes hamuszórás. A hozzátartozók akár a földről, akár a levegőből kísérhetik utolsó útjára az elhunytat és lehetnek tanúi a természethez való visszatérésének. Kegyeletes, látványos, a modern technika lehetőségeit kihasználó temetkezési módszer ez. előnyeit felismerve évről évre egyre többen választják ezt a formát a szeretteiktől való végső búcsúzásra.

A légitemetés a legkorszerűbb, leginkább költségkímélő és környezettudatos temetkezési forma. Búcsúztatás lehetséges akár a repülőtéren, ravatalozóban, vagy templomban is. Megtakarítható a költséges sírhely, urnafal hely, időtartam hosszabbítási díjak, illetékek.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!